Підключайтеся до найдіджиталізованішого університету регіону 28 травня!

Як обрати своє майбутнє в Україні? Як заробляти гроші, ще навчаючись в університеті?

28 травня об 11 годині Прикарпатський університет розкаже про це під час Дня відкритих дверей на цікавій хмарній платформі Webex meeting sistem.

ПНУ – один з флагманів діджиталізації освіти країни. Тільки ця унікальна платформа дає до 900 підключень і безпосередню участь у дискусії необмежений час. Жодний актовий зал університету не вміщає такої кількості слухачів. Через цю платформу у ПНУ докорінно змінено методику дистанційного навчання. 

Відеолекції — це вже вчорашній день, позаяк студент не має часу та можливості їх безперестанку переглядати. ПНУ надає презентації із аудіолекціями, де спудей може засвоювати їх під час поїздки в транспорті чи крокування вулицею. Webex дозволяє навіть малювати за допомогою функції віртуальної дошки робочого простору.

Тож, 28 травня, знайомимось і з новими правилами вступу, і з університетом, і зі зручною сучасною програмою для організації відеоконференцій на базі хмарної платформи.

Підключення на 28 травня 2022 року 11:00 за покликанням https://pu.webex.com/pu-ru/j.php?MTID=m8c4fe1de1d47de53f0736cba0f715807

Програма інтегрована з Outlook і іншими рішеннями від Microsoft Office.

Під’єднатися до зустрічі можна за покликанням в один клік з комп’ютера або за інструкцією з будь-якого смартфона.