100 тисяч для ЗСУ зібрали студенти на благодійній «Посвяті в студенти»

26 вересня у Палаці Потоцьких на благодійній «Посвяті в студенти» студенти зібрали 100 тисяч гривень для військових. Кошти спрямували на Координаційний центр SaveUkraineNow(SUN), який підтримує прикарпатські підрозділи на передовій. Захід традиційно організовує Профком студентів та аспірантів Прикарпатського національного університету ім. Василя Стефаника. Подія об’єднує молодь з різних університетів Івано-Франківська та вважається неофіційним стартом навчального року.

На Посвяті звучали українські хіти, класична музика у виконанні саксофоніста-віртуоза Руслана Павлюка, а також українська електронна музика від ді-джея Василя Христана. Хедлайнером благодійного концерту виступив гурт МЕРІ.

“Посвяту в студенти” ми проводимо щороку. Уже другий рік вона є благодійною, ми збираємося, щоб допомогти нашим захисникам – розповідає організатор, голова Профкому студентів та аспірантів ПНУ Назарій Дюк. – Цього року, завдяки роботі нашої команди, підтримці партнерів та волонтерів – викладачів та студентів нашого вишу, ми змогли закрити організаційні моменти та зібрали 100 000 тисяч гривень для військових. Дякуємо усім, хто долучився до організації та збору”.

Захід відбувся за підтримки «Прикарпаття концерт» та новоствореного Молодіжного центру «Рух». Загалом у 2022-2023 навчальному році Профком студентів та аспірантів ПНУ зібрав та перерахував 218 тис. гривень Координаційному центру SaveUkraineNow(SUN).

Нагадаємо, що нещодавно університет приєднався до ініціативи Координаційного Центру SaveUkraineNow