Першокурсники пообіцяли бути гідними звання студента ПНУ

В Інституті післядипломної освіти та довузівської підготовки відбувся урочистий дебют першокурсників-бакалаврів спеціальностей спеціальна освіта; психологія; публічне управління та адміністрування Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника. Захід, присвячений Міжнародному дню студента, ініціювала кафедра професійної освіти та інноваційних технологій.

Учасників привітали проректор університету з науково-педагогічної роботи Едуард Лапковський та директор Інституту Михайло Нагорняк. Урочистості проходили в формі змагань між студентами.

Першим проходив конкурс «Візитка», головна мета якого полягала у презентації своєї спеціальності та її актуальності в суспільстві. Групи представили назву, логотип та девіз своєї команди, паралельно здійснили показ слайд-шоу із відображенням різнобіччя свого студентського життя, як в стінах університету, так і поза його межами.

Під час наступних двох конкурсів «Життя у ритмі танцю» та «Сам собі режисер» юні таланти через акторську майстерність, хореографічну пластику та костюмоване шоу, продемонструвати свій творчий потенціал та харизму. Вони власноруч долучилися до проєктування та виготовлення тематичних декорацій, які використовувалися ними під час оформлення сцени та самого виступу учасників змагань.

Наприкінці перформансу першокурсники проголосили «Клятву студента» з обіцянкою бути гідними звання студента Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника. Із запашним короваєм та українським вишитим рушником, їх тепло прийняли в університетську родину.